Update – kamp

Beste ouder(s)

Jullie hebben er eventjes moeten op wachten, maar de nieuwe kampboekjes per bubbel zijn er! Hierin kan je alle informatie terugvinden over het kamp van jouw kind(eren). Neem het juiste boekje voor jouw kind goed door, er staat ook belangrijke informatie in rond de corona-maatregelen. 

Graag doen we nog een oproep om de medische fiche snel door te sturen naar bivak@chirotiejamo.be. We hebben deze nog niet van iedereen mogen ontvangen. Hierbij kan je een blanco exemplaar terugvinden. Voor wie de betaling nog niet in orde gebracht heeft, geven we graag nog even de betaalgegevens mee:

Rekeningnummer Chiro Tiejamo: BE66 8508 3292 4143.

  • Pinkels, Speelclubs, Rakwi’s en Tito’s: 125 euro
  • Keti’s en Aspi’s: 140 euro

Wij hebben er alvast veel zin in!


Warme chirogroeten
Vanwege de leidingsploeg