Update – Chiro Tiejamo gaat op kamp

Beste ouders 

Nog voor de beslissing of de jeugdkampen al dan niet doorgaan, werd vanuit onze koepel (Chiro nationaal) aangeraden om het kamp verder voor te bereiden zoals we dat anders doen. In deze context werd het kampboekje opgemaakt en de inschrijvingen opengezet. 

Ondertussen is de beslissing gevallen en zijn de maatregelen bekend gemaakt. Het is heel fijn dat onze kinderen deze zomer toch een kamp kunnen beleven!

Maar deze maatregelen zullen een grote impact hebben op de organisatie van ons kamp. Het is duidelijk dat het er dit jaar helemaal anders zal uitzien!  Zo gaan we ons o.a. opsplitsen in kleinere bubbels van max 50 personen – wat dan weer gevolgen heeft op de indeling van het kampterrein, delen van tenten, enzovoort. 

Deze maatregelen hebben invloed op leiding, leden (en hun ouders) alsook kampkoks. We hebben daarom een werkgroep samen gesteld, bestaande uit een vertegenwoordiging hiervan. Met deze werkgroep zijn we ondertussen aan de slag gegaan om een plan op te maken om veilig op kamp kunnen gaan. Via dit adres zullen we jullie regelmatig op de hoogte brengen van nieuwe vorderingen.

Bij vragen kan je altijd contact opnemen met ons via dit e-mailadres (bivak@chirotiejamo.be).

Bedankt voor jullie begrip en vertrouwen. We maken er een geweldig kamp van!

Tot snel!

Vanuit de werkgroep Bivak2020

GOED OM TE WETEN
Deze maatregelen werden opgesteld door de jeugdsector, in samenspraak met virologen. Chirojeugd Vlaanderen heeft ons geïnformeerd over hoe we ons kamp op een veilige en verantwoorde manier laten doorgaan. Die maatregelen zijn goed doordacht en afgetoetst met de Veiligheidsraad en experten, dus we willen die graag respecteren. Hopelijk  jullie ook! Zo kunnen we onze leden de nodige ademruimte geven die ze na deze crisis verdienen.