Update activiteiten + inschrijving kamp

Beste ouders

We hebben nog geen groen licht gekregen om onze chiro-activiteiten te hervatten en deze blijven dus voorlopig nog afgelast. Normaal zouden nu de examenchiro’s (chiro op vrijdag- of zaterdagavond in plaats van op zondagmiddag) van start gaan maar wij zijn genoodzaakt om nu al te beslissen dat deze niet meer zullen doorgaan tot het einde van het chirojaar. Indien dit verandert, brengen we jullie zeker op de hoogte.

Of en hoe onze zomerbivak zal doorgaan is nog een vraagteken. Wij hopen hier een antwoord op te kunnen geven begin juni. Desondanks zijn wij volop bezig met de kampvoorbereiding en hebben wij ook een belangrijke verandering beslist: het kamp zou doorgaan van 4 juli (voor de pinkels van 7 juli) tot 14 juli en NIET meer van 5 juli (voor de pinkels van 8 juli) tot 15 juli. Hoewel het niet zeker is of ons kamp doorgaat willen wij toch al met de kampinschrijvingen beginnen zodat jullie hiervoor voldoende tijd hebben en het voor ons ook belangrijk is om te weten hoeveel leden er exact meegaan. De inschrijving gebeurt online via volgende link.  

Gelieve per kind 1 formulier in te vullen.
De betaling moet pas uitgevoerd worden na de definitieve beslissing over ons kamp. In bijlage vinden jullie alvast het kampboekje met alle belangrijk informatie. Neem dit zeker door alvorens het invullen van het inschrijvingsformulier!

Wij duimen alvast voor de zomer, hopelijk jullie ook!

Vele chirogroetjes
Louise en Emmie
Groepsleiding Chiro Tiejamo