Update chiro corona

Beste chiroleden en ouders

De overheid heeft op 15 april beslist om de huidige coronamaatregelen al zeker te verlengen tot en met zondag 3 mei. Concreet houdt dit alvast in dat onze BarT-activiteit niet kan doorgaan. Verder zien wij ons ook genoodzaakt om de normale chiro-activiteiten tot en met zondag 10 mei af te lassen. Een jammerlijke beslissing die we hebben genomen na intern beraad en op advies van Chiro Nationaal.

Voorlopig is er voor ons kamp begin juli nog geen zekerheid. We wachten dus verder de richtlijnen en maatregelen van de overheid af. Momenteel gaan we ervan uit dat ons kamp gewoon kan doorgaan. We volgen de situatie van dichtbij op en houden jullie op de hoogte zodra er meer informatie is. Wij doen ons uiterste best om dit in moeilijke omstandigheden nog georganiseerd te krijgen. Duimen maar!

Als jullie net als wij de chiro missen, check dan zeker eens onze facebookgroep (https://www.facebook.com/groups/chirotiejamo). Hier posten wij geregeld challenges om ervoor te zorgen dat we de chirospirit niet verliezen.

Vele chirogroetjes vanuit ons kot
Alexie, Julie, Maïté, Margot V, Sara, Emma, Evita, Merel, Emile, Hannah, Marlies, Bram, Gilles, Göran, Helena, Judith, Hendrik, Raphaël, Emmie, Fran, Lotte, Margot F, Lisa, Louise