Update chiro activiteiten

Liefste chiroleden en ouders Het is misschien een open deur intrappen maar de covid-19 crisis treft ook onze chiro activiteiten. We volgen de aanbevelingen van onze overheid op en schikken ons naar de regels van chiro nationaal.  Met enige droefheid melden wij u hierbij de update van de toestand op vandaag:

  • alle chiro bijeenkomsten op zondagen blijven afgelast tot en met 12 april. 
  • Nieuwe start op 19 april uiteraard onder voorbehoud. We sturen nog wel een bevestiging zodra er zekerheid is.
  • het pinkelweekend van 27-28-29 maart gaat niet door. 
  • onze bar-T voorzien op 30 april houden we voorlopig wel gepland. 

We weten, het is vervelend maar laat de verveling niet toeslaan. Word lid van de facebookgroep ‘de online jeugdbeweging (tegen coronaverveling)’, hierbij de link: https://www.facebook.com/groups/2693825807396758/. Ook in onze facebookgroep mogen jullie tekeningen, teksten, gedichten en foto’s posten om te tonen dat wij van Tiejamo ons niet laten doen door een chinees virusje.  Draag zorg voor elkaar, je familie en vrienden en tracht vooral niet ziek te worden. Geen dikke knuffels deze keer maar wel heel veel elleboog groetjes
De voltallige leidingsploeg van Chiro Tiejamo