Inschrijving schaatsactiviteit 01/03/2020

Beste ouders

Naar jaarlijkse gewoonte begeven wij ons op de schaatsbaan van Kristallijn! Dit jaar zal dit zijn op zondag 1 maart. Wil je graag mee? Schrijf je dan in via deze link. De deadline om in te schrijven is 26 februari.

Om in de Kristallijn te geraken hebben we natuurlijk vervoer nodig. Hiervoor zouden wij graag beroep doen op enthousiaste ouders. Zie jij het zitten om enkele kinderen heen te voeren of te komen halen? Gelieve het ook in te vullen in het inschrijvingsformulier. De ouders die kunnen voeren voor de terugrit worden om 16u30 verwacht aan de Kristallijn (Warmoezeniersweg 20, 9000 Gent). Alvast bedankt!

Op 1 maart verwachten we jullie talrijk om 13u30 aan onze chirolokalen; de terugkomst is ook op de chiro voorzien, omstreeks 17u.
Wat neem je zeker mee:

  • Handschoenen (zonder mag je niet het ijs niet op)
  • €6 (gepast graag), af te geven aan de afdelingsleiding bij vertrek
  • Fluohesje van de chiro (aandoen)
  • Flesje water of ander drankje
  • Sjaal, muts en een extra paar dikke sokken zijn ook aan te raden

Heb je nog vragen? Stuur gerust een mailtje naar info@chirotiejamo.be of naar de afdelingsleiding via afdeling@chirotiejamo.be (bvb. pinkels@chirotiejamo.be).

Hopelijk tot dan!

Vele chirogroetjes
Alexie, Julie, Maïté, Margot V, Sara, Emile, Emma, Evita, Merel, Bram, Gilles, Göran, Hannah, Marlies, Helena, Hendrik, Judith, Raphaël, Emmie, Fran, Lotte, Margot F, Lisa en Louise.